Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Den blå drage starter i skole


Beskrivelse


Den blå drage er lidt bange for at starte i skole. Det bliver ikke bedre, da alle de andre drager glor helt vildt på ham den første skoledag. Bare fordi han er blå. Hvordan skal det nogensinde gå godt?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. okt. 2017

af

af

Pia Gunilla Park

d. 3. okt. 2017

Den blå drage har ikke lyst til at starte i skole. Han vil meget hellere blive hjemme hos mor og far. Det bliver ikke bedre, da alle de andre drager glor helt vildt på ham den første skoledag. Bare fordi han er blå. Hvordan skal det nogensinde gå godt? For 8-9-årige.

"Den blå drage starter i skole" er anden bog i serien om den lille blå drage. Dragen er nu blevet så stor, at den skal starte i skole. Men i skolen oplever den, at nogle af de andre dragebørn ikke opfører sig pænt over for ham og en rød pigedrage.

En fin fortælling om det at være anderledes og turde stå frem og sige fra. Bogen sætter nogle tanker i gang hos læseren om det at føle sig usikker og udenfor og ikke mindst, hvordan man kan vælge at reagere på de følelser.

Første bog i serien om den blå drage hedder Det blå ægDrageriget Dragonia - Stormdragernes angreb. Der er også drager i serien "Drageriget Dragonia" hvor første bog hedder Drageriget Dragonia - Stormdragernes angrebFørste bog i serien om den blå drage hedder Det blå æg. Der er også drager i serien "Drageriget Dragonia" hvor første bog hedder .