Bøger / skønlitteratur / roman

Den forbudte pagt


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Joanna Stafford havner igen i fare. Næppe er hun ankommet til Henrik d. VIIIs hof, før nogen vil hende til livs. Mens hun forsøger at navigere i intriger og komplot, befinder hun sig ved en skillevej både professionelt og følelsesmæssigt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. aug. 2017

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 7. aug. 2017

3. og sidste del af trilogien om dominikaner novicen Joanna Stafford i Tudor tidens England. For læsere af historiske romaner med et spændende plot og romantik.

Joanna Stafford som lever et tilbagetrukket liv som væver af billedtæpper bliver endnu engang tvunget ind i Henry d. VIII's hof og al dets gru. En pagt, et spil om magten, romantik og rænker der smedes af ukendte aktører kræver Joanna Staffords opmærksomhed. Joanna prøver at finde ud af hvem der stræber hende efter livet, mens hendes veninde køres i stilling som kongens fjerde kone.

Der er en troværdig blanding af fakta og fiktion i Nancy Bilyeaus bøger. Selvom der er tale om 3. bind i en serie, kan de godt læses uafhængigt, da mange referencer til tidligere begivenheder forklares og refereres, når det er nødvendigt, for forståelsen af handlingen. Det er en smagssag om man kan lide det, eller irriteres over det. "Den forbudte pagt" har en stigende spændingskurve og medrivende beskrivelser af datidens samfund.

Læsere af Umberto Ecos Rosens navnKongens hundeApotekerrosenDen sidste nonne, Martin Jensens serie om Winston, Halfdan og Alfilda der begynder med Kongens hunde og Candace Robbs serie om Apotekerrosen Apotekerrosen vil også synes godt om Nancy Bilyeaus trilogi, der begyndte med Den sidste nonneLæsere af Umberto Ecos Rosens navn, Martin Jensens serie om Winston, Halfdan og Alfilda der begynder med og Candace Robbs serie om Apotekerrosen Apotekerrosen vil også synes godt om Nancy Bilyeaus trilogi, der begyndte med Den sidste nonneLæsere af Umberto Ecos Rosens navn, Martin Jensens serie om Winston, Halfdan og Alfilda der begynder med Kongens hunde og Candace Robbs serie om vil også synes godt om Nancy Bilyeaus trilogi, der begyndte med Den sidste nonneLæsere af Umberto Ecos Rosens navn, Martin Jensens serie om Winston, Halfdan og Alfilda der begynder med Kongens hunde og Candace Robbs serie om Apotekerrosen Apotekerrosen vil også synes godt om Nancy Bilyeaus trilogi, der begyndte med .