Bøger / skønlitteratur / roman

Den fremmede


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Adam Price lever et almindeligt liv i en forstad med sin kone og deres to drenge. En fremmed opsøger ham og afslører en stor hemmelighed, der får Adams ægteskab til at smuldre, og bringer hans eget og familiens liv i fare.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. maj 2016

af

af

Michael Olsen

d. 13. maj 2016

Alle har hemmeligheder, både små og store. Men hvad nu, hvis en du kender, for eksempel din kone, fik sin hemmelighed afsløret? Hvad hvis hun derefter forsvandt? Hvordan ville du reagere? For krimi- og spændingslæsere.

Adam Price er lykkeligt gift og bor i en forstad i USA sammen med sin kone og to drenge. Hverdagen for Adam går med at passe arbejdet, følge den ældste søns lacrosse-træning og ellers med at være en god familiefar. Men så en dag antastes han af en fremmed, der fortæller Adam om en stor hemmelighed, som hans kone har holdt skjult. Afsløringen truer med at ødelægge Adams ægteskab og efterhånden går det op for Adam at det er en del af en kriminel sammensværgelse, der truer ham selv og hele hans familie.

Harlan Coben er en fabrik, der næsten konstant spytter den ene velskrevne og spændende thriller ud efter den anden. Og "Den fremmede" er så sandelig ingen undtagelse. Historien begynder lidt langsomt som en rutschebanetur, der langsomt kører op ad bakken mod det dybe styrt, man ved venter på toppen. Og det kommer også, tempoet i sidste halvdel af romanen er meget højt og det er ikke nemt at regne ud, hvordan historien ender.

De fleste af Harlan Cobens bøger er dele af serier, men "Den fremmede" er en fritstående historie og kan derfor være et godt sted at begynde, hvis man ikke har læst nogle af hans bøger endnu. Michael Connellys bøger appellerer til samme målgruppe.


litteratursiden.dk

d. 1. juni 2016

af

af

Monica Severin

d. 1. juni 2016

Ny spændingsroman om familiehemmeligheder fra den altid underholdende og velskrivende amerikanske forfatter. God til hængekøjen og til regnvejrsdage i sommerhuset. Adam Prices’ verden styrter sammen e...


Weekendavisen

d. 1. juli 2016

af

af

Katinka Bruhn

d. 1. juli 2016