Bøger / skønlitteratur / roman

Den genfødte morder


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Gidselforhandleren Niels Bentzon udgiver sig for at være patient på en af Danmarks mest sikre anstalter for at opklare et uhyggeligt giftmord på en overlæge.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. maj 2015

af

af

Anne Grete Jacobsen

d. 22. maj 2015

Til læsere af de 2 første bøger i serien med gidselforhandleren Niels Benzon, men også til nye læsere af danske spændingsromaner, hvor der er fart på.

Forfatterparret bag pseudonymet A.J. Kazinski er tilbage med endnu en roman i serien om Niels Bentzon og hans hustru, Hannah Lund. Der er sket et mord på en overlæge ved Danmarks mest sikre anstalt, hvor de farligste patienter - voldtægtsforbrydere, mordere og skizofrene voldsmænd - er spærret inde på ubestemt tid. Niels Benzon bliver bedt om at udgive sig som patient, for at han kan komme tæt på patienterne og finde frem til morderen. Niels kan måske narre lægerne, men hvad med patienterne? Udenfor anstaltens mure følger vi Hannah Lund og hendes forsøg på at være med til at opklare sagen.

En spændende og underholdende roman, hvor temaet reinkarnation spiller en stor rolle, sammen med et gammelt manuskript, som fortæller om hvordan Sokrates mente, at sjælen lever videre efter døden. Skildringen af Niels' oplevelser som indsat, hvor han blandt andet får elektrochok, er skrevet meget overbevisende. Spændingen er stigende hele vejen igennem romanen, og jeg havde meget svært ved at lægge den fra mig, selv om jeg også undervejs syntes, at det gik lidt for nemt med opklaringen.

Reinkarnation er et tema, som er behandlet i Liv efter liv, ellers er det nærliggende at sammenligne med nogle af Dan Browns romaner.


litteratursiden.dk

d. 15. juni 2015

af

af

Arne Larsen

d. 15. juni 2015

Herligt gensyn med ægteparret Bentzon og Lund. Tredje bind i serien er endnu en forrygende velskrevet krimi denne gang med et veloplagt strejf af gådeløsning og reinkarnationsteorier. Overlæge Paludan...


Berlingske tidende

d. 6. juni 2015

af

af

Merete Reinholdt

d. 6. juni 2015


Jyllands-posten

d. 19. juni 2015

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 19. juni 2015


Børsen

d. 5. juni 2015

af

af

Line Rasmussen

d. 5. juni 2015