Bøger / faglitteratur / vejledninger

Den lille bog om alpakaens filosofi : en roligere, klogere og mere lodden måde at leve på


Beskrivelse


En bog om alpakaens filosofi, som omfatter stilfærdige betragtninger, empati og venskabelig omgang. For alle, som interesserer sig for selvhjælp og sund livsstil.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. nov. 2021

af

af

Hamide Kara

d. 19. nov. 2021

En bog om alpakaens filosofi, som omfatter stilfærdige betragtninger, empati og venskabelig omgang. For alle, som interesserer sig for selvhjælp og sund livsstil.

Forfatter Jennifer McCartney skriver, at alpakaer har meget at lære mennesker. Med alpakaens filosofi kan man få hjælp til at finde ro og perspektiv i en hurtig og overvældende verden. For McCartney er alpakaer dyrerigets Dalai Lama, da de er kloge, opmærksomme og blide. Med overskrifter som "Introduktion: Velkommen til alpakaens filosofi", "Sundhed og lykke", "Hjemmet og universet" mv. skriver McCartney, at man skal huske at ophøje sig selv med alpakaens filosofi. Om ophøj-modellen skriver forfatteren, at bogstaverne i ordet ophøj står for "Observer og studér", "Pyt!", "Hvad hvis det var omvendt", "Ønsk at mødes på halvvejen" og "Ja, vær venlig!" Bogen er udstyret med tegninger, quiz samt tekstbokse med alpaka-faktum. Andre titler i serien er "Odderens filosofi" og "Dovendyrets filosofi". De er endnu ikke udkommet.

En lille og brugbar bog som indbyder til at tage livet roligt, trække vejret dybt, koncentrere sig om tankerne og hæve sig over kaos, ligesom alpakaen.

Af bøger om rolig og sund livsstil findes: Lær dig selv at slappe afKroppens intelligens : lindrer anspændthed, overvinder stress, udfrier selvet og Kroppens intelligens : få intuitiv indsigt i de underliggende årsager til sygdom, og lær at helbrede dig selv og andreAf bøger om rolig og sund livsstil findes: Lær dig selv at slappe af : lindrer anspændthed, overvinder stress, udfrier selvet og : få intuitiv indsigt i de underliggende årsager til sygdom, og lær at helbrede dig selv og andre.