Bøger / faglitteratur / opskrifter

Der er 24 dage til jul : julebog


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Inspirations- og julekalenderbog, der indeholder opskrifter på både kreative projekter og julebag, forslag til julelege og en julekalenderhistorie.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. sep. 2016

af

af

Maria Guldager Rasmussen

d. 26. sep. 2016

Inspirations- og julekalenderbog, der indeholder opskrifter på både kreative projekter og julebag, forslag til julelege og en julekalenderhistorie. Historien er for familiens mindste, men hele familien kan hente inspiration til decembers mange sysler.

Inddelt i 24 afsnit - et til hver dag i december frem til juleaften - giver bogen opskrifter på julepynt og på klassisk julebag som fx klejner, honninghjerter og æbleskiver. Forskellige julelege beskrives, og der fortælles også om forgangne tiders jul. Hver dag slutter med et nyt kapitel i en sammenhængende jule-kalender-historie, hvor der er gjort plads til, at børn kan tegne til. Illustreret med fotos. Skabeloner bagerst i bogen samt sider, man selv kan skrive sine jule-tips på.

Julehistorien er sød og sjov, og børn vil finde det skægt at skulle tegne i bogen og dermed selv illustrere historien. Opskrifterne på såvel julepynt som julebag er set før, da de er typiske for dansk jul. Billedkvaliteten lader noget tilbage at ønske, og samlet set kommer bogen til at fremstå kedelig - i hvert fald hvis man sammenligner med de mange andre bøger, der findes om emnet, og som er bygget op på samme måde som fx Julebogen af Theresa Maria Jessing.

Også Den store julebogJulebogen24 glade decemberdage byder på opskrifter og historier og er ligeledes inddelt i 24 afsnit og er ligesom Julebogen langt mere indbydende. Decideret til børn er 24 glade decemberdage mere oplagtOgså Den store julebog byder på opskrifter og historier og er ligeledes inddelt i 24 afsnit og er ligesom langt mere indbydende. Decideret til børn er 24 glade decemberdage mere oplagtOgså Den store julebog byder på opskrifter og historier og er ligeledes inddelt i 24 afsnit og er ligesom Julebogen langt mere indbydende. Decideret til børn er mere oplagt.