Bøger / faglitteratur

Det lille skridt


Beskrivelse


Inspirationsbog til den som drømmer om at blive iværksætter med mange gode råd og tips om alt fra produktidé til forretningsplan.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2017

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 10. feb. 2017

Inspirationsbog til dig som drømmer om at blive iværksætter med mange gode råd og tips om alt fra produktidé til forretningsplan.

"Alle eventyr starter med det første lille skridt". Sådan indleder forfatteren den bog han præsenterer som den bog han selv manglede, da han som startede som iværksætter. Bogen er i fire dele. Første del er produktidéen, der har fokus på fx at bygge en prototype og teste markedet. Her er kapiteloverskrifterne bl.a.: "Find et problem", "Find en løsning på dit problem" og "Byg din prototype". Anden del har overskriften "Evaluering". Det er her man beslutter om man i det hele taget vil starte en virksomhed på baggrund af netop denne produktidé. Tredje del har fokus på salget. Her drejer det sig bl.a. om målgruppe og markedsføringsplan. Fjerde del har overskriften "De sidste ting" og emner er bl.a. handlingsplan og forretningsplan. Bogen bygger på forfatterens egne erfaringer samt venners erfaringer, og indeholder desuden en række cases. Fx en case, der forsøger at finde en måde, hvorpå lastbilchauffører nemt kan finde frem til en parkeringsplads. Rasmus Madsen er 28 år, og skriver om sig selv. "jeg har siden jeg legede med LEGO drømt om at blive iværksætter".

Overskuelig praktisk orienteret bog om at komme i gang med at realisere hede drømme som iværksætter.

Anden inspiration for iværksættere er fx Tænk stort og slip din indre iværksætter løsKick-ass eller Kick-assAnden inspiration for iværksættere er fx Tænk stort og slip din indre iværksætter løs eller .