Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Dødens terning


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Fantasy. Filip vender endnu en gang tilbage til Helvede. Denne gang for at hjælpe Døden, der har fået stjålet terningen der tildeler de dødelige deres leveår.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Martin W. Hansen

2007

Bogen kan anbefales til fantasy-læserne fra 10-12 år, der også har læst forgængeren Djævelens lærling. Den stemningsfulde forside af Døden på sin helhest, er lavet af Per Jørgensen, som har lavet forsiderne til de danske Harry Potter-bøger. Den skal nok "sælge" bogen til fans af K.B. Andersen.

Forfatteren er velbevandret i gysergenren og den bruger han her som kulisse for endnu en kriminalhistorie i Underverdenen. Nogen har stjålet Dødens terning (den tildeler mennesker deres leveår), og nu fødes folk på Jorden som udødelige. Endnu en gang må Filip Engell tage til Helvede, for at opklare en forbrydelse. Undervejs møder han hele persongalleriet fra forgængeren, og det er bestemt et kærligt gensyn - både for Filip og for læseren. Det letlæselige fortællesprog fra etteren er beholdt og Den store djævlekrig tegner til at blive en særdeles interessant fantasy-serie.

Henrik Einspors Skrækkabinettet og P. Snejbjerg og P. Tomassis Lysbrigaden behandler i nogen grad samme emne.

En fantastisk og længe ventet fortsættelse af Djævelens lærling fra 2005. At læse Dødens terning er som at gense en gammel ven som det er alt for længe siden, du sidst har set.


litteratursiden.dk

d. 26. sep. 2009

af

af

Jette Holst

d. 26. sep. 2009

Efter det fremragende første bind "Djævelens lærling" i serien den store djævlekrig, har jeg nu også fået læst toeren, “Dødens terning , og den er næsten lige så god. Filip er tilbage i menneskenes og...


Folkeskolen

Årg. 127, nr. 14 (2010)

af

af

Carl Christian Rasmussen

Årg. 127, nr. 14 (2010)


Berlingske tidende

d. 1. sep. 2007

af

af

Karin Esmann Knudsen

d. 1. sep. 2007


Himmelskibet

Nr. 28 (2011)

af

af

Thomas Winther

Nr. 28 (2011)


Børn & bøger

Årg. 63, nr. 4 (2010)

af

af

Eiler Jensen

Årg. 63, nr. 4 (2010)