Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Dødsdoktrinen - tankens magt


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Science fiction. Michaels verden er vendt på hovedet. Intet er som han troede. Michael må hurtigst muligt finde sine venner og tage kampen op mod den onde Kaine. Men hvem er venner, hvem er fjender, og hvad er egentlig virkeligt?

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. jan. 2018

af

af

Johanne Elvers Madsen

d. 2. jan. 2018

Et tempofyldt andet bind i serien om Dødsdoktrinen, hvor grænserne mellem det virkelige og det virtuelle, mellem ven og fjende, udviskes for Michael, Sarah og Bryson. For unge og voksne fra 12 år, der kan lide actionpræget science fiction.

Michael er vågnet op i en fremmed krop, i chok efter afsløringen af, at han i virkeligheden er en tangent: en kunstig intelligens. Det er Kaine, der har "givet" Michael en krop i Bevidstheden (virkeligheden), og Michael er en vigtig brik i den onde Kaines planer om at overtage jorden. Michael, Sarah og Bryson tager kampen op mod Kaine, men alt er mere komplekst end nogen havde forestillet sig. Michael kæmper samtidig en indre kamp, for hvem er man egentlig, når man opdager at man er en kunstig intelligens? Og hvad er egentlig virkeligt?.

Spændende bog, der er tempofyldt som den første i serien. Michaels identitetskonflikt er med til at udbygge hans karakter, selvom fokus stadig ikke er på personkarakteristikken. Tempoet holder og man er godt underholdt hele vejen. Beskrivelserne af de forskellige virkelige og virtuelle verdener, og den gradvise udviskning af grænserne mellem dem, fungerer godt. Bøgerne i serien skal læses i rækkefølge.

En bog som Hver dagReady player one stiller også spørgsmålet om, hvad der udgør et jeg, når bevidstheden skifter krop. Ellers kan bogen sammenlignes med Ready player oneEn bog som Hver dag stiller også spørgsmålet om, hvad der udgør et jeg, når bevidstheden skifter krop. Ellers kan bogen sammenlignes med .


litteratursiden.dk

d. 21. feb. 2018

af

af

Lene Jensen

d. 21. feb. 2018

Actionspækket og vanvittig spændende fortsættelse af ‘Sjælens øje’. Uhyggen breder sig og stemningen fortættes igennem hele denne tempofyldte page turner. ‘Tankens magt’ er en forrygende historie om e...