Bøger / skønlitteratur til børn / science fiction

Det uendelige hav


Beskrivelse


Science fiction. Kampen mod overmagten fortsætter og for Cassie er det svært at skelne hvem der er venner og hvem der er fjender.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. apr. 2015

af

af

Lars Larsen

d. 24. apr. 2015

I andet bind af den spændende serie fortsætter Cassie Sullivan og hendes venner kampen for at overleve den 5. bølge, og det bliver stadig mere uklart hvem fjenden egentlig er. For læsevante unge fra 13 år og voksne.

Kampen mod de invaderende aliens fortsætter, og Evan, som alle troede var dræbt, har overlevet og instruerer, trods sine kvæstelser, de andre igennem de farlige situationer. De kommer meget tæt på fjenden med blod, død og lemlæstelse til følge.

Lige så spændende og velskrevet som bind 1, men handlingens opdeling i 2 bøger, 8 dele og 84 fortløbende kapitler kan virke lidt forvirrende, ikke mindst fordi en del kapitler handler om de samme situationer oplevet af forskellige personer. Det nuancerer dog læseoplevelsen og skaber overvejelser om, hvad det er krigen egentlig handler om og om fjenden virkelig er invaderende aliens. Bind 2 giver ikke svarene. Måske gør bind 3?.

Til læsere af Hunger games-trilogien, DødsspilletLøbeildOprørHøstens engle, Løbeild og Oprør samt Høstens engle, der handler om et USA, hvor zombier og mutanter har taget magtenTil læsere af Hunger games-trilogien, Dødsspillet, og Oprør samt Høstens engle, der handler om et USA, hvor zombier og mutanter har taget magtenTil læsere af Hunger games-trilogien, Dødsspillet, Løbeild og samt Høstens engle, der handler om et USA, hvor zombier og mutanter har taget magtenTil læsere af Hunger games-trilogien, Dødsspillet, Løbeild og Oprør samt , der handler om et USA, hvor zombier og mutanter har taget magten.