Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Drømmedæmoner


Beskrivelse


Tolvårige Christians far ligger i koma, og samtidig er Christian begyndt at have uhyggelige mareridt. Væsenerne fra hans drømme begynder at dukke op i virkeligheden, og Christian får kontakt med sin far via sine drømme. Kan han redde sin far?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. nov. 2017

af

af

Lone Rahbek Christensen

d. 9. nov. 2017

Kort og spændende gyser om drengen Christian, som via sine drømme prøver at redde sin far, som ligger i koma. For børn på 10-13 år.

Christians far ligger i koma, og samtidig er Christian begyndt at have uhyggelige mareridt, som gentager sig nat efter nat. Da væsenerne fra hans drømme begynder at dukke op i virkeligheden, opsøger Christian en ekspert i drømmmetydning. Det viser sig, at faren holdes fanget af drømmedæmoner, og at Christian kan kontakte ham via sine drømme. Måske kan han hjælpe faren tilbage til virkeligheden? Drømmedæmoner kom som e-bog i 2014. Forfatter Anne Meinert har udgivet yderligere 3 bøger, bl.a. 2 bind i fantasyserien "Fortællinger fra Ilduria".

Bogen har elementer af både gys og fantasy og vil tiltrække læsere med interesse for drømmetydning og parallel-verdener. Historien er underholdende, spændende, fantasifuld og ind imellem ret uhyggelig. Bogen er imidlertid så kort, at man ikke kommer til at lære personerne rigtigt at kende, og handlingen er ind imellem ret indviklet. Den vil tiltrække læsere, som kan lide et godt gys og ikke magter at læse en længere bog. Bogens dystre forside i sort/hvid fanger bogens stemning rigtig godt og vækker læserens nysgerrighed. Bogens øvrige layout er ret simpelt og består af et tyndt hæfte med en kort tekst på 48 sider.

Læsere af Jørn Jensens serie "Koldt blod" vil også synes om denne bog.