Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Havets magi


Beskrivelse


Fantasy. Havfrueprinsessen Astrid har forladt sine fem havfrueveninder for at finde sin forfader, Orfeo. Han har en af de seks talismaner, som de skal bruge for at kunne spærre uhyret Abbadon inde for altid. Men Astrid kan ikke sangfortrylle - så hvordan skal hun overvinde Orfeo?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2016

af

af

Vera Hollerup

d. 13. okt. 2016

Her er den forrygende afslutning på havfrue-serien "Vandflammens saga" om de seks unge havfruer, der tager på en farefuld odyssé for at redde den undersøiske verden fra en truende ondskab. Action, uhygge og romantik for 12-16-årige.

Hele undervandsverdenens eksistens er i fare, hvis det ikke lykkes for de unge havfruer, Sera, Astrid, Neela, Ling, Becca og og Ava, at finde de seks talismaner, der er nødvendige for at uskadeliggøre det skrækindjagende uhyre Abbadon og spærre det inde for evigt. Astrid opsporer sin forfader Orfeo, der er i besiddelse af den sorte perle - en af talismanerne. Imens er Sera og hendes Sorte Finner ved at mobilisere goblinstyrkerne til kamp mod sin forræderiske onkel Vallerio og hans dødsryttere.

En spændende, dramatisk og actionfyldt afslutning på en flot og vellykket fantasyserie. Handlingen udvikler sig eksplosivt, og hovedpersonerne kommer ud for den ene halsbrækkende og udfordrende oplevelse efter den anden. De løse ender bliver samlet på bedste vis, og bogen afsluttes i en dramatisk finale. Her er fine personkarakteristikker, og havfrueveninderne udvikler sig hele tiden, så der føjes nye træk til deres personligheder. Hele det undersøiske univers er levende, flot og fantasifuldt skildret.

I samme genre anbefales Camilla Wandahls havfrueserie bestående af Havets tåreHjertets kaldSjælens bånd, Hjertets kald og Sjælens bånd. De fokuserer dog mere på romantik, end det er tilfældet med "Vandflammens Saga"I samme genre anbefales Camilla Wandahls havfrueserie bestående af Havets tåre, og Sjælens bånd. De fokuserer dog mere på romantik, end det er tilfældet med "Vandflammens Saga"I samme genre anbefales Camilla Wandahls havfrueserie bestående af Havets tåre, Hjertets kald og . De fokuserer dog mere på romantik, end det er tilfældet med "Vandflammens Saga".