Bøger / faglitteratur / opskrifter

Duftende planter : med opskrifter på cremer, salver, badesalt mv.


Beskrivelse


Opslagsbog, der i alfabetisk orden beskriver 28 planter, man selv kan dyrke, indsamle og anvende i salver, cremer, tonics.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. juni 2016

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 7. juni 2016

Hånd- og opskriftsbog om 28 planter, der kan anvendes i salver, cremer, tonics osv. For voksne med interesse i selv at lave plantekosmetik og velværeprodukter.

Opslagsbog, der i alfabetisk orden beskriver 28 planter. Bogen indledes med to korte kapitler om duftstoffer og deres udvinding. Derefter følger 28 afsnit om de forskellige planter. Planteafsnittene er opdelt, så der først er en beskrivelse af plantens historie, navn, udseende, karakteristika og gavnlige effekter. Dernæst følger en opskrift med pågældende plante. Opskrifterne er primært på cremer, salver, tonics, men også elskovsdrik, hårvand m.m. er repræsenteret.

Fin, lille opslagsbog i lækker kvalitet med gode illustrationer. Bogen er velskrevet og informativ. Opskrifterne er inspirerende. De er ikke alle lige til at gå til for nybegyndere, da nogle af ingredienserne kan være svære at få fat på.

Duftolier og kosmetik for krop og sjælBlomsterguide - fra hele verden indeholder også opskrifter baseret på planteolier. Blomsterguide - fra hele verden beskriver også planternes historie, udseende og egenskaberDuftolier og kosmetik for krop og sjæl indeholder også opskrifter baseret på planteolier. beskriver også planternes historie, udseende og egenskaber.