Bøger / skønlitteratur / roman

Dybet


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Privatopdageren Ravn søger at opklare en række grusomme nutidige mord, der måske har forbindelse til et ligeså blodigt mord fra fortiden.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. okt. 2016

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 17. okt. 2016

Hæsblæsende højeffektiv krimi, hvor privatopdager Ravn jager ondskaben og kæder et grufuldt mord fra 1993 begået af teenagerdrenge sammen med en række bestialske overfald og mord på kvinder i et nutidigt København. Guf for alle krimilæsere.

Fjerde selvstændige krimi med den tidligere politimand Thomas Ravnsholdt (Ravn), der nu som privatopdager bl.a. efterforsker sager om forsvundne personer. Ravn kører Jeep og bor på en husbåd i Christianshavns kanal sammen med sin overvægtige bulldog Møffe. Han får en dag til opgave at finde en klients gamle skolekammerat, som denne ikke har set i 17 år. Baggrunden er, at klienten og skolekammeraten, Morten og Kasper, i 1993 som kulmination på deres tidlige kriminelle løbebane begår et grusomt mord på en lille pige. Begge har siden levet med skjult identitet under vidnebeskyttelsesloven. Nu frygter Morten, at hans "ven" fra dengang igen er på spil med overfald og mord på kvinder. Han kontakter Ravn for at stoppe Kasper. Ravn og Morten er makkerpar i jagten på Kasper og på sandheden bag de ondskabsfulde forbrydelser.

"Nordic noir"-krimi når den er absolut mest underholdende. Velskrevet og spændende med en slagkraftig og sympatisk privatopdager, der rummer potentiale til flere bøger.

Kan måle sig med bøger fx af Jussi Adler-Olsen og Jo Nesbø. Og jeg kommer også til tænke på karakteren "Bosch" fra Michael Connellys bøger.


litteratursiden.dk

d. 3. nov. 2016

af

af

Arne Larsen

d. 3. nov. 2016

Et nervepirrende og uhyre velskrevet gensyn med Ravn. I fjerde bind om den tidligere politimand lever forfatteren til fulde op til kåringen som danskernes yndlingsforfatter. Serien om Ravn er for læng...


Berlingske tidende

d. 26. nov. 2016

af

af

Merete Reinholdt

d. 26. nov. 2016


Jyllands-posten

d. 13. nov. 2016

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 13. nov. 2016


Politiken

d. 4. nov. 2016

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 4. nov. 2016


Weekendavisen

d. 2. dec. 2016

af

af

Christian Dorph

d. 2. dec. 2016