Bøger / skønlitteratur / digte

Eftertanker - med eftertryk


Beskrivelse


Digte, tanker og betragtninger efter et langt liv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. feb. 2020

af

af

Cæcilie Hjorth Pedersen

d. 19. feb. 2020

Digte, tanker og betragtninger efter et langt liv, om livet, minder, sorg og næstekærlighed. For læsere af erindringer og eftertænksomme digte.

Hanne Gravgaard deler ud af observationer og eftertanker fra et langt levet liv i form af digte og korte tekster med refleksioner over livet og hvilke minder, møder og tanker, der har formet det, samt et udvalg af digte og korte biografier af personer, der har inspireret hende. Der er bl.a. tekster af Grundtvig, Brorson, Nis Petersen og Kim Larsen. Alle teksterne kredser om temaerne medmenneskelighed og næstekærlighed. Hanne Gravgaard (f. 1935) har udgivet flere erindringsbøger og digte.

Udgivelse med flere fine tekster og observationer om livet. Særligt beskrivelserne af forskellige møder med personer, der har gjort indtryk på Gravgaard, fungerer godt. Blandingen af forfatterens egne digte og observationer, andres digte og de korte biografiske tekster giver dog tilsammen et lidt rodet udtryk, der stikker i for mange retninger.

"Eftertanker -med eftertryk" ligger i forlængelse af forfatterens digtsamling Min rose jeg aldrig vil mistePå vej mod livets aften fra 2008 og indeholder også enkelte digte fra denne. På vej mod livets aften af Poul Henckel er en anden digtsamling, hvor forfatteren deler ud af sin livsvisdom og minder"Eftertanker -med eftertryk" ligger i forlængelse af forfatterens digtsamling Min rose jeg aldrig vil miste fra 2008 og indeholder også enkelte digte fra denne. af Poul Henckel er en anden digtsamling, hvor forfatteren deler ud af sin livsvisdom og minder.Informationer og udgaver