Bøger / skønlitteratur / roman

Elleve minutter


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Knust af kærestesorg rejser smukke brasilianske Maria til Genève, hvor hun som luksusprostitueret oplever sex i mange varianter, før hun lærer hvad kærlighed er.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. nov. 2003

af

af

Carsten Nørby Sørensen

d. 7. nov. 2003

Fremragende blanding af roman og dokumentarisk kærligheds- og livseventyr med tema i den menneskelige urkraft vi alle på trods af stridigheder og skel er fælles om: magien i kærlighed, sex og erotik. Men også om angsten for at miste der følger, som hovedpersonen Maria oplever for første gang, da barndommens første kærlighed rejser væk. Smukke er Coelhos ord. "I det øjeblik forstod Maria at noget kunne mistes for altid". Den ydre handling bygger på en virkelig livshistorie om den brasilianske kvinde Maria, der møder kærligheden og mister den igen; knust tror hun sig aldrig mere i stand til at elske. Hendes drømme om at blive rig og berømt i Europa ender med prostitution i Geneve, hvor hun lærer, at det hendes kunder virkelig ønsker ikke alene er sex, men sex med en de elsker. Hun skal helt derud, hvor erotikken er til fals for at genfinde sine følelser og for at kunne genfinde kærligheden der også rummer sex og lidenskab. Og dermed finde sig selv. Jeg må indrømme, at der er første bog jeg har læst af den i udlandet meget læste forfatter, men det er bestemt ikke den sidste. Velskrevet af litterær kvalitetsaftapning, den sjældne karat af bøger, der næsten læser sig selv. Coelho fortjener også mange danske læsere.


litteratursiden.dk

d. 1. sep. 2005

af

af

Susanne Vedel Bjernemose

d. 1. sep. 2005

Kærlighed, sex, penge, ensomhed og berømmelse er drivkræfterne i denne fortælling om en ung brasiliansk piges søgen efter lykken. Fortællingen indeholder flere facetter af det seksuelle: verdsligt, sp...


Weekendavisen

d. 5. dec. 2003

af

af

Katinka Bruhn

d. 5. dec. 2003


Standart

Årg. 18, nr. 2 (2004)

af

af

Ingemai Larsen

Årg. 18, nr. 2 (2004)


Djembe

Nr. 47 (2004)

af

af

Ivan Rod

Nr. 47 (2004)


Børsen

d. 31. dec. 2003

af

af

Christa Leve Poulsen

d. 31. dec. 2003