Bøger / skønlitteratur / roman

En beskidt aftale


Beskrivelse


Den tidligere jægersoldat Erik kommer i besiddelse af nogle papirer, som tyder på et hemmeligt topmøde. Erik og makkeren Torben tager af sted på en farlig mission, hvor de skal skjule sig for en gruppe lejesoldater.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2019

af

af

Stine Grabas

d. 16. jan. 2019

Den tidligere jægersoldat Erik kommer i besiddelse af nogle papirer, som tyder på et hemmeligt topmøde. Erik og makkeren Torben tager af sted på en farlig mission. For læsesvage unge og voksne.

Erik løber en tur i skoven og finder en forulykket bil. I bilen sidder udenrigsministerens sekretær, stærkt medtaget. Han får overgivet nogle papirer til Erik inden hans sidste åndedrag. Papirerne indeholder en liste på deltagerne til et tophemmeligt møde, hvilket inkluderer den danske og russiske minister. Sammen med makkeren Torben tager de hen til det forestående møde, men det er en farlig mission, da der er lejesoldater overalt. Bogen er en selvstændig efterfølger til Target. Bogen har lix 24.

Spændende letlæsningsbog, der følger godt op på den første bog om Erik og Torben. Enkelte steder er sætningerne lidt knudrede, men det er så få gange, at det ikke har den store betydning. God spænding, som man har svært ved at lægge fra sig.

Af andre spændingsbøger til målgruppen findes KrystalnatMord efter mord og Mord efter mordAf andre spændingsbøger til målgruppen findes Krystalnat og .