Bøger / faglitteratur

Er der andet end kemo? : en bog til dig, der ønsker at gøre en ekstra indsats mod kræft


Beskrivelse


Gennemgang af en række alternative kræftbehandlings- og forebyggelsesmetoder.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. apr. 2018

af

af

Frederik Nielsen

d. 3. apr. 2018

For alle der gerne vil vide mere om kræft og alternative behandlingsformer, og for dem der gerne selv vil gøre noget for at blive rask eller forebygge og minimere risikoen for at få kræft.

Da forfatterens mor får konstateret kræft og ikke vil have kemoterapi bruger hun alternative behandlinger og overlever længere end statistikken siger mens hun nyder livet til det sidste. Det er moderens historie, der er inspirationen til denne bog. Forfatteren gennemgår forskning i kræft og samler en masse lægers viden om hvad man kan gøre hvis man får konstateret kræft og ikke ønsker kemoterapi og strålebehandling. Bogen giver redskaber og adskillige eksempler på ting man selv kan gøre og ændre ved sin livsstil for at beskytte sit helbred og fremme sin sundhed, samt bibeholde evnen til at nyde livet, selv hvis sygdommen ikke kan kureres. Forfatteren er bosiddende i England og er kostvejleder, journalist og forfatter og den danske oversættelse er en forkortet udgave af den engelske bog.

Bogen kan være overvældende og en øjenåbner med alle de muligheder den bringer frem, men den giver gode redskaber og muligheder for kræftramte, pårørende og andre interesserede. Der er et omfattende noteafsnit samt et afsnit med mere viden.

Der er flere bøger på biblioteket om alternativ behandling og Sandheden om kræftAnticancerNår diagnosen er brystkræft, Anticancer og Når diagnosen er brystkræft er i samme stilDer er flere bøger på biblioteket om alternativ behandling og Sandheden om kræft, og Når diagnosen er brystkræft er i samme stilDer er flere bøger på biblioteket om alternativ behandling og Sandheden om kræft, Anticancer og er i samme stil.


Nyt aspekt

Årg. 51, nr. 2 (2019)

af

af

Siv Johansson

Årg. 51, nr. 2 (2019)Informationer og udgaver