Bøger / faglitteratur / erindringer

Fårking gravid : en fremmed flytter ind


Beskrivelse


Studieværten fra diverse underholdningsprogrammer Sofie Linde (f. 1989) fortæller i dagbogsnotater om sin graviditet og datters fødsel og den første tid med et spædbarn i hjemmet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2018

af

af

Louise Hede Jessen

d. 15. okt. 2018

Graviditet er ikke altid lig med den søde ventetid. Det kan Sofie Linde skrive under på. Humoristisk dagbogsbeskrivelse for alle kvinder der har været-, ønsker at være- og er gravide.

Da Sofie Linde blev gravid med sit første barn, begyndte hun at skrive dagbog igen. Sofie beskriver både de dejlige ting ved at vente sig, men hun lægger heller ikke fingre imellem at det også er ufatteligt hårdt, både fysisk og psykisk, at være gravid. Sofie giver et (k)ærligt, humoristisk og rørende billede af sin graviditet - bl.a. hendes cravings til spandauer og mælkesnitter, og et søvnbehov der betyder at hun falder i søvn på toilettet på arbejde. Indeholder privatfotos.

Sofies bog er intet mindre end fantastisk for især førstegangsgravide. På sin egen uhøjtidelige facon fortæller Sofie om alt det man som kommende mor selv går rundt og tænker og bakser med - men som man måske ikke tør sige højt. Selv hvis man som kvinde ikke er gravid eller har børn, kan bogen stadig læses, da den er uhyre morsom. Kommende fædre vil også få noget ud af at læse med.

Der findes ikke mange selvbiografier der kun har fokus på graviditet. Fagbogen Graviditet, fødsel og barselHvor lagde jeg babyen? henvender sig til førstegangsfødende. I Lahmes Hvor lagde jeg babyen? fortælles der uhøjtideligt om den første tid som nybagt morDer findes ikke mange selvbiografier der kun har fokus på graviditet. Fagbogen Graviditet, fødsel og barsel henvender sig til førstegangsfødende. I Lahmes fortælles der uhøjtideligt om den første tid som nybagt mor.