Bøger / faglitteratur

Familien i skole : magt og afmagt i folkeskolen


Beskrivelse


På baggrund af interviews med en folkeskoles forskellige aktører undersøger forfatteren status for samarbejdet mellem skole og hjem for på den baggrund at give anbefalinger til udvikling af dette samarbejde.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. mar. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 12. mar. 2015

Om inddragelse af forældre og familien i grundskolen. Hvad er status? Og hvordan kan samarbejdet optimeres? Bogen er skrevet henvendt til lærere, pædagoger og andre med interesse i grundskolen.

På baggrund af interview med en folkeskoles forskellige aktører undersøger Alex Madsen status for samarbejdet mellem skole og hjem for på den baggrund at give anbefalinger til udvikling af dette samarbejde.

Bogen tager udgangspunkt i 2014-reformen af folkeskolen og er derfor meget aktuel. Alex Madsen kommer godt rundt om problematikkerne ved det nuværende skole-hjem-samarbejde og giver god inspiration til udvikling af samarbejdet. Bogen er en god hjælp for skolens aktører til forandring og optimering af samarbejdet mellem skole og hjem til glæde for alle parter.

Bogen kan læses sammen med andre udgivelser om skole-hjem-samarbejdet som eksempelvis Det gode skole-hjem-samarbejde med forældre i udsatte positionerHvem sagde samarbejde? og Hvem sagde samarbejde?Bogen kan læses sammen med andre udgivelser om skole-hjem-samarbejdet som eksempelvis Det gode skole-hjem-samarbejde med forældre i udsatte positioner og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 3. aug. 2015

af

af

Helge Christiansen

d. 3. aug. 2015


Pædagogisk psykologisk tidsskrift

Årg. 53, nr. 1 (2016)

af

af

Vibeke Petersen

Årg. 53, nr. 1 (2016)