Bøger / faglitteratur

Samspil mellem skole og hjem


Beskrivelse


Fokuserer på det inkluderende digitale forældresamarbejde med fokus på brug af forældreintra i to indskolingsklasser. Undersøger hvordan forældre oplever og håndterer skole-hjem-samarbejdet i dagligdagen, samt belyser hvordan skoler og lærere i samarbejde med forældre kan være med til at sikre at alle børn får lige muligheder i skolen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. aug. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 16. aug. 2018

Samspillet mellem skole og hjem har på kort tid ændret sig fra en seddel i tasken i ny og næ til daglige bombardementer af informationer på forældreintra. Denne bog fortæller om disse forandringer og viser veje frem. Bogen er især for lærere, men andre interesserede kan også sagtens læse med.

Bogen er en del af serien "Pædagogisk rækkevidde", som er i lommeformat og hurtigt læst. Denne udgivelse fokuserer på det inkluderende digitale forældresamarbejde med udgangspunkt i et feltarbejde med fokus på brug af forældreintra i to indskolingsklasser.

Det er en fantastisk bog, som både er velskrevet, interessant og tankevækkende. Forældreintra er en meget væsentlig brik i skole-hjem-samarbejdet på godt og ondt. Denne bog tager godt fat i kernen i problemerne og viser veje frem til optimering af samarbejdet.

Grundskolens undervisere kan finde yderligere inspiration til samspillet mellem skole og hjem i udgivelser som Markante forældrePå vej til drømmeklassen og På vej til drømmeklassenGrundskolens undervisere kan finde yderligere inspiration til samspillet mellem skole og hjem i udgivelser som Markante forældre og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 16. aug. 2018

af

af

Heidi Friborg Christophersen

d. 16. aug. 2018