Bøger / faglitteratur / kogebøger

Familiens kogebog : madlavning med børnene


Beskrivelse


Kogebog for børn og unge med over 100 opskrifter. Opskrifterne beskrives med tekst og fotos trin for trin og med faktabokse om ingredienserne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. okt. 2010

af

af

Camilla Sejerøe

d. 7. okt. 2010

Familiens kogebog : madlavning med børnene er en kogebog til børn og deres voksne.

De tre forfatterinder har alle skrevet kogebøger før, dog er Denise Smart den eneste der er oversat til dansk. Hun har tidligere fået udgivet Kogebog for tøser, der kom i 2009. Bogen indleder med et afsnit om sund mad, derefter en forholdsvis traditionel opdeling med morgenmad, mellemmåltider, hovedmåltider, desserter, brød, snacks og drinks. Hver opskrift er rigt illustreret, og har også instruktive billeder. Mange sider rummer også fakta om råvarerne eller tips. Opskrifterne er tydeligt oversatte, og en del vil nok ikke falde i den danske smag. Omvendt er der flere absolut brugbare, og nemme opskrifter. Alle opskrifter stammer fra 3 andre kogebøger, bl.a. Kogebog for tøser.

Helle Brønnum Carlsen har gennem de senere år skrevet en del om samme emne, fx Familiemad og Børn i køkkenet, og hun er ikke alene. Vi har også fået Mad med børnene i samme genre.

En kogebog for børn, der gerne vil i køkkenet, med eller uden forældre. En del opskrifter er nok ikke for danske ganer, mens andre er brugbare.Informationer og udgaver