Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Find Stella, Buller!


Beskrivelse


Anna og hendes hund Buller er med far og mor i tivoli. Her møder de en dame, som er ked af det. Hendes datter Stella er blevet væk. Kan Buller mon finde Stella?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. okt. 2009

af

af

Karsten Boll

d. 29. okt. 2009

Begge titler er særdeles velegnet til den første læsetræning i 1. klasse. De to hverdagshistorier med hunden Buller vil tiltale mange børn omkring de 7 år.

I Find Stella, Buller! møder Anna og hendes familie en dame i tivoli. Hendes pige er blevet væk. Buller snuser til pigens trøje og finder snart en pige - men ikke den rigtige. Det viser sig, at Stellas mor kender pigen, som har fundet Stella. I Du er dygtig, Buller træner Anna Buller i at hente en pind. Pludselig lader Buller pinden ligge og løber længere ind i skoven. Anna bliver vred og løber efter Buller. Da hun finder hunden, er den sammen med den ældre nabokone Petra, som er kommet galt af sted. Begge historier er sprogligt gennemarbejdet og er et fint bevis på, at der kan laves sprogligt gode historie med lix 05. Jesper Tom-Petersens illustrationer er medfortællende og understøtter indholdet fint.

Nærværende titler lægger sig kvalitetsmæssigt i den gode ende i den store mængde begynderlæsningsmaterialer, der udgives.

Oplagt anskaffelse til begynderlæsernes læsetræning for såvel skole- som børnebiblioteker.