Bøger / faglitteratur

Følelsernes forbløffende kraft : Abrahams lære


Beskrivelse


Med udgangspunkt i den åndelige kraft Abraham anvises en række metoder til, hvordan man ved at arbejde bevidst med sine følelser og derved kan manifestere sine ønsker og længsler.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Ellen Lind Jensen

2008

Forfatterparrets 4. udspil med kanaliserede budskaber fra det åndelige kollektiv Abraham. For de læsere, der allerede er blevet optaget af de foregående titler, men nye læsere med blik for følelsernes åndelige kraft kan også tilslutte sig her.

Kanaliserede budskaber vil af mange blive betragtet som fup og nonsens, men i det alternative segment er der en voksende interesse for fænomenet. Disse budskaber handler i vidt omfang om at lære modtageren om de kosmiske love. Overordnet handler disse om, at lige tiltrækker lige. Hvis negative tanke- og følelsesmønstre vil være selvopfyldende, hvad mange både i og udenfor den alternative verden mener, så vil positive ditto også være det. Bogens første halvdel præsenterer åndelige teorier omkring emnet, mens anden halvdel viser praktiske eksempler. Sprogligt og forståelsesmæssigt vil alle der godtager udgangspunktet kunne være med.

Bogen ligger i forlængelse af forfatterparrets En ny begyndelse, 2005, Find din indre kilde, 2006 og Din tankes kraft, 2007. Og kan desuden sammenlignes med anden kanaliseret litteratur som Gud er, 2006 og Din udødelige virkelighed, 2007. Samme budskab kan desuden findes i Undskyld, dit liv venter på dig : følelsernes forbløffende magt, 2002, som ikke er kanaliseret, men hvis undertitel ligner nærværende titels til forveksling.

Ny bog med kanaliserede budskaber fra den spirituelle verden. Bogen kan anskaffes på linje med forfatterparrets tidligere, såfremt udlånstallet indikerer lånerinteresse.Informationer og udgaver