Bøger / skønlitteratur / roman

Forbandede kærlighed


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Tate har travlt med sin sygeplejerskeuddannelse, men bliver alligevel voldsomt tiltrukket af den tillukkede pilot, Miles. Et uforpligtende forhold burde være den optimale løsning. Men nogle gange vil hjertet ikke lytte til fornuft.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. maj 2016

af

af

Maria Sjøblom

d. 13. maj 2016

Skøn pageturner om vild tiltrækning, der bliver til en umulig forelskelse, som vokser til kærlighed. Dét selvom fortiden er så sørgelig, at det næsten ikke er til at bære. Romantisk og rørende roman for både unge og voksne kvinder.

Tate flytter ind hos sin bror, da hun skal færdiggøre sin uddannelse som sygeplejerske. Da hun møder den lækre, men tillukkede pilot, Miles, bliver de voldsomt tiltrukket af hinanden. Et uforpligtende forhold virker som den perfekte løsning, da Tate investerer al sin tid på uddannelsen og Miles ikke ønsker at lukke nogen ind i sit hjerte. Men som tiden går har Tate svært ved at overholde de 2 regler, som Miles har opstillet for deres forhold: Stil ikke spørgsmål om min fortid. Forvent aldrig en fremtid. Hovedpersonerne skiftes til at fortælle. I Tates kapitler følger vi parrets kærlighedshistorie, mens Miles' fortid langsomt afsløres gennem bogen.

Her er både kvalitet, sex og garanti for tårer i øjenkrogene. Den amerikanske forfatter er ikke tidligere udkommet på dansk, men skriver fantastisk indlevende og så romantikken strømmer ud af siderne. Den medrivende bog er hurtigt læst, da den er helt umulig at slippe undervejs.

Bogen er bedre end Elle Kennedys "Off-campus" serie og nærmer sig samme højder som John Greens En flænge i himlen.


litteratursiden.dk

d. 14. juni 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 14. juni 2016

Sommerens must-read! En vild og smertelig kærlighedsroman som vil tage dig med storm. Jeg har fået en ny yndlingsforfatter. Colleen Hoover. Og nye yndlingsord: forbandede og kærlighed. Okay, nu er jeg...