Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Forbandelsen : en historie om et mysterie, en kat og en hel masse andet


Beskrivelse


Fantasy. Emmelines verden ændrer sig totalt da hun finder en lille nyfødt kattekilling på en eng. Snart må Emmeline sande, at der er mere mellem himmel og jord og at katten ikke bare er en kat, men en budbringer fra en overnaturlig verden med en vigtig mission -.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. juni 2018

af

af

Pia Gunilla Park

d. 21. juni 2018

Emmelines verden ændrer sig totalt, da hun finder en lille nyfødt kattekilling på en eng. Snart må Emmeline sande, at der er mere mellem himmel og jord og at katten ikke bare er en kat, men en budbringer fra en overnaturlig verden med en vigtig mission. For 9-12-årige.

En lille bog i lommeformat med farvede sidekanter, så man kan se hvor mange kapitler der er, og hvor langt man er nået. Skriften er stor og delt ud på 276 små sider. Vi følger Emmeline og katten Tuckers mission. De skal forsøge at rette op på en dårlig stemning mellem Emmelines landsby Smoothville og nabolandsbyen Nagville. Problemet er bare, at ingen kan huske, hvorfor den dårlige stemning er opstået.

En hyggelig og hurtigt læst historie som hele tiden holder sig i gang. Læsemængden er absolut overskuelig og formatet lige til at stikke i lommen og have med overalt. Fungerer også fint som højtlæsning, hvor der på hjemmesiden www.blochamok.dk kan downloades en malebog.

I bogen Ninja Timmy og latteren, der blev væk møder vi opfinderkatten Timmy, der også har en vigtig opgave: han skal finde ud af hvem der stjæler børnenes latter.