Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Forrådt


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Riley kæmper for at klare tilværelsen, men heldigvis har den mystiske og lækre Ori udnævnt sig selv som hendes bodyguard. Det kan hun også have brug for, for dæmonerne tørster efter hendes blod.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2014

af

af

Elisabeth Bennetsen

d. 3. nov. 2014

Den unge dæmonfanger Riley kæmper for at få sin døde far ud af nekromantikernes kløer, men er der overhovedet, nogen hun kan stole på? Anden del af dark fantasy serie for 13-16-årige.

Dæmonfangeren Riley må kæmpe på alle fronter. Hendes far er blevet genopvækket og solgt af nekromantikere, hun jages af både pengeudlånere, vatikanets dæmonjægerkorps og en særlig stor dæmon, som åbenbart har personlig interesse i hende. Hendes kæreste opfører sig usædvanligt fjendtligt, samtidig med hun forsøger at få en hverdag til at fungere i Atlanta i en nær fremtid efter en eller anden form for sammenbrud. Men der er også hjælp at hente hos de to toplækre fyre, som bejler til hende på hver sin måde. Hendes valg skal vise sig at blive skæbnesvangert.

Murstensroman med flot forside, rå undergangsstemning og et mix af dæmoni, engleromantik og hverdagsliv, men handlingen er i perioder langtrukken, og der er mange elementer, detaljer og løse ender at holde styr på. Riley er dog en sej tøs i en mandeverden med et ikke-kedeligt kærlighedsliv!, og det dystre og dekadente miljø er interessant beskrevet.

Den paranomale genre er efterhånden ret stor. Denne, som må høre hjemme i et mix af dark fantasy/romance og dystopi, placerer sig i nærheden af titler som EnglefaldIldenglen og IldenglenDen paranomale genre er efterhånden ret stor. Denne, som må høre hjemme i et mix af dark fantasy/romance og dystopi, placerer sig i nærheden af titler som Englefald og .