Bøger / faglitteratur / opskrifter


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Strikkeopskrifter på lunt og farverigt tilbehør til vintergarderoben.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. mar. 2017

af

af

Louise Urban Andersen

d. 28. mar. 2017

Strik lunt og farverigt tilbehør til vintergarderoben. Bogen kan anvendes af nye såvel som øvede strikkere.

Efter et kort forord, er der kort information om garn, diagrammer og forkortelser i forbindelse med opskrifter. Derpå springes der direkte til opskrifterne, der præsenteres på et dobbeltopslag med farverige illustrationer. Til hver opskrift findes en lille faktaboks med mål, forslag til pinde, strikkefasthed og garnforbrug. Til opskrifterne med mønsterstrik hører desuden diagram. Der er flest opskrifter på halvhandsker, der ikke dækker fingrene, men der er også opskrifter på et par fingervanter, en hue og et dobbelt pandebånd.

Fin lille strikkebog med små projekter, der kan føres ud i livet, også selvom er man er nybegynder indenfor strikningens glæder. Der er ikke en strikkeskole i bogen, så helt nybegyndere lægger bogen ikke op til, men den er fin som udgangspunkt for projekter til dem, der har styr på de grundlæggende teknikker med masker, opslåning osv.

Forfatteren har tidligere udgivet Lun strik, der også indeholder opskrifter på halvhandsker m.m., men derudover er der også halsedisser og benvarmere. Sværhedsgraden på opskrifterne i de to bøger er nogenlunde ens.