Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hæklede babydukker


Beskrivelse


Hækleopskrifter på babydukker med tøj og soveudstyr. Dukkerne bliver ca. 18 cm høje.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2015

af

af

Henriette Elkjær Smedebøl

d. 8. maj 2015

Opskrifter på to søde babydukker og masser af tilbehør. Til øvede hæklere der har lyst til at glæde et barn med en hjemmelavet dukke - nok især kvinder i alderen 30+.

Indledes med en materialeoversigt og hæklevejledning. Derefter følger opskrifter på dukkerne Eline og Ejgil. Herefter kan man give sig i kast med 4 sæt tøj til hver af dukkerne og et komplet sovesæt med kurv, pude, dyne og bamse. Dette er forfatterens første udgivelse. Hardback, 18,5x18,5 cm.

En fin bog med et hyggeligt layout. Den falder godt sammen med trenden der er med hæklede dyr til de mindste og der er nok opskrifter at give sig i kast med, uden at det bliver uoverskueligt. Opskrifterne indeholder primært de mest gængse masker, men der er ingen forklaringer til de enkelte opskrifter så noget rutine i at hækle og læse hækleopskrifter vil være nødvendig. Skriften er på grund af bogens størrelse desværre lidt lille.

I Hæklet legetøjHæklerier fra 2012 og Hæklerier fra 1987 er der nogle opskrifter på dukker og dukketilbehør. Der ses ingen bøger kun om dette emneI Hæklet legetøj fra 2012 og fra 1987 er der nogle opskrifter på dukker og dukketilbehør. Der ses ingen bøger kun om dette emne.