Bøger / faglitteratur / billedværker

Happy home outside : udeliv med hverdagsmagi


Beskrivelse


Inspiration til indretning af terrasser, altaner, hyggekroge og havehuse med brug af puder, tæpper og blomstret eller stribet service.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juni 2016

af

af

Lone Krøgh

d. 16. juni 2016

Farverig og sprudlende indretningsbog med inspiration til det afslappede og glade udeliv på terasser, græsplæner og solrige hyggekroge.

Hvis man er til den kølige nordiske stil i boligindretning, er denne bog nok ikke sagen. Hvis man derimod er til fest og farver, har man det ligesom forfatteren, der er indehaver af tekstil- og interiørfirmaet RICE. Hendes glæde ved melamin og andre materialer i overraskende pangfarver afspejles i den gennemillustrerede bog, hvor der er inspiration til indretning af terasser, altaner, hyggekroge og havehuse med brug af mange puder, tæpper og blomstret eller stribet service. Nogle af tingene er købt færdige, andre er der arbejdet videre på, og atter andre er helt hjemmelavede, ligesom der er ideer til små DIY.

En flot og gennemarbejdet bog, som vil hensætte mange læsere til slaraffenland. Smag og behag varierer som bekendt, men forfatteren til bogen brænder igennem og lader sin glæde ved farver, mønstre og godt samvær skinne tydeligt igennem. De mange farver og overdådigheden af finurlige detaljer gør, at man næsten kun kan blive i godt humør af bogen, hvad enten man kun bladrer den igennem eller nærstuderer den.

Charlotte Hedeman Guéniau udgav i 2013 Happy home, som handler om indendørs indretning i samme farverige og glade stil. De to bøger supplerer hinanden fint og henvender sig til de samme læsere.