Bøger / faglitteratur / billedværker

Havehuse & hyggekroge : med kreativitet, knofedt og kærlighed


Beskrivelse


Idéer og inspiration til indretning af havens ude- og inderum, samt nemme forvandlinger og kreativt genbrug.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. mar. 2013

af

af

Lars Ovesen

d. 21. mar. 2013

Bogen Havehuse & hyggekroge - med kreativitet, knofedt og kærlighed er meget velegnet for låneren der er i besiddelse af en kolonihave. Derudover kan parcelhusejeren med have finde et væld af inspiration, kreative tips og tricks samt gode ideer til haven.

I bogen præsenteres læseren for en række forskellige kolonihaver, der spænder lige fra den primitive have til den overdådige kolonihave med egen sø. Den relativt korte tekst er rigt illustreret med en række meget flotte farvefotos. Bogen bugner af kreativitet, og det fremgår tydeligt af både tekst og billeder, at forfatteren brænder for projektet. Som læser bliver man taget med på en visuel rejse, til blandt andet en 25 kvadratmeter "stor" kolonihave, eller til Jespers orangeri. Selve bogen er udgivet i en god hardback kvalitet, med rigtig mange smukke fotos.

Litteratur om havebrug er bestemt ikke en mangelvare på de danske biblioteker. En sammenligning til denne bog kunne derfor være Virkelyst fra 2011, der dog mere fokuserer på en enkelt kolonihaveforening.

En meget inspirerende og smuk bog, der oser af kreativitet og gode idéer. Jeg har personligt fået øjnene op for nogle løsninger, jeg ellers ikke ville have tænkt på. Jeg kan kun give denne bog mine varmeste anbefalinger.