Bøger / faglitteratur / rejseguides

Havkajak : guide til Det Sydfynske Øhav : med 20 turforslag og 6 kort 1:50.000/1:130.000


Beskrivelse


Introduktion til Det Sydfynske Øhav, 20 forslag til én- og flerdagsture i havkajak med beskrivelse af parkeringsmuligheder, længde, sværhedsgrad og seværdigheder, samt information om planlægning, udstyr og overnatning.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. okt. 2017

af

af

Morten Brynildsen

d. 30. okt. 2017

En guidebog til kajakkens glæder i hele det sydfynske øhav med turforslag rettet mod både begyndere og erfarne kajakroere.

Kajakguiden indeholder 20 forslag til kajakture rundt i det sydfynske øhav. Turene varierer i længde fra 12 til 120 km. Dertil er der en bred introduktion til områdets natur og livet på øerne samt information til planlægningen af turen, herunder om udstyr, parkeringsmuligheder, transport samt kontaktoplysninger til turistbureauer, overnatning mv. Fem detaljerede rokort (1:50.000) og et oversigtskort (1:130.000) medfølger. Kortene er trykt på vandafvisende papir og måler udfoldet 40x70 cm.

Gennemarbejdet og flot udgivelse med nogle gode turforslag, der kommer øhavet rundt. Flotte detaljerede kort og beskrivelser, der hjælper roeren til at finde ud af, hvor de gode oplevelser findes, og hvor naturbeskyttelsesområderne ligger. Kortene over øerne kan også bruges til at navigere efter til lands.

Naturturisme I/S har også udgivet 17 cykelture omkring Det sydfynske ØhavØhavsstienDet Sydfynske ØhavOplev Sydfyn og ØhavetHavkajak ABCKajakhåndbogen. Skal man på vandreferie er Øhavsstien oplagt. Mere om området generelt findes i Det Sydfynske Øhav og Oplev Sydfyn og Øhavet. For mere om at ro havkajak se fx Havkajak ABC eller KajakhåndbogenNaturturisme I/S har også udgivet 17 cykelture omkring Det sydfynske Øhav. Skal man på vandreferie er oplagt. Mere om området generelt findes i Det Sydfynske Øhav og Oplev Sydfyn og Øhavet. For mere om at ro havkajak se fx Havkajak ABC eller KajakhåndbogenNaturturisme I/S har også udgivet 17 cykelture omkring Det sydfynske Øhav. Skal man på vandreferie er Øhavsstien oplagt. Mere om området generelt findes i og Oplev Sydfyn og Øhavet. For mere om at ro havkajak se fx Havkajak ABC eller KajakhåndbogenNaturturisme I/S har også udgivet 17 cykelture omkring Det sydfynske Øhav. Skal man på vandreferie er Øhavsstien oplagt. Mere om området generelt findes i Det Sydfynske Øhav og . For mere om at ro havkajak se fx Havkajak ABC eller KajakhåndbogenNaturturisme I/S har også udgivet 17 cykelture omkring Det sydfynske Øhav. Skal man på vandreferie er Øhavsstien oplagt. Mere om området generelt findes i Det Sydfynske Øhav og Oplev Sydfyn og Øhavet. For mere om at ro havkajak se fx eller KajakhåndbogenNaturturisme I/S har også udgivet 17 cykelture omkring Det sydfynske Øhav. Skal man på vandreferie er Øhavsstien oplagt. Mere om området generelt findes i Det Sydfynske Øhav og Oplev Sydfyn og Øhavet. For mere om at ro havkajak se fx Havkajak ABC eller .