Bøger / skønlitteratur / roman

Heksen : kriminalroman


Beskrivelse


Krimi. 4-årige Linnea findes død i skoven og Patrik og hans kolleger skal opklare omstændighederne som lader til at have en sammenhæng med mordet på en jævnaldrende pige tredive år tidligere.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2017

af

af

Sanne Mendel

d. 13. sep. 2017

Spændende og underholdende krimi af Camilla Läckberg. 10 bind i serien om Patrick Hedström, hans kolleger fra Tanumshede politistation og hans kone, forfatteren Erica. For alle læsere af kriminalromaner.

Politimanden Patrick Hedström og hans kone, forfatteren Erica, bor i den lille by Fjällbacka. Patrick og hans kolleger fra Tanumshede politistation kommer på prøve, da de finder fireårige Linnea død i skoven. Det viser sig, at Linneas død muligvis har en sammenhæng med mordet på en jævnaldrende pige tredive år tidligere. Sideløbende er der en rød tråd mellem de to dødsfald og en kvinde som bliver anklaget for heksekunstner i 1600-tallet.

Endnu en fantastisk og medrivende krimi fra Läckberg. Hendes krimier bliver bedre og bedre for hver bind i serien og er et must for alle krimilæsere.

Der findes efterhånden en del svenske, kvindelige krimiforfattere som specialiserer sig i serier med samme gennemgående hovedpersoner, hvis liv man følger både privat og arbejdsmæssigt. Ønskes noget der ligner, kan Liza Marklunds krimier anbefales. Første bind i hendes serie hedder Hedebølge.


litteratursiden.dk

d. 2. jan. 2018

af

af

Hanne Guldhammer Møller

d. 2. jan. 2018

Forbandelse og velsignelse flyder gennem slægterne, og grusomme hændelser giver et dystert billede af den tid, vi lever i. Fjälbäcka-fans vil også elske ’Heksen’. Camilla Läckberg har haft stor succe...


Politiken

d. 9. dec. 2017

af

af

Anne Bech-Danielsen

d. 9. dec. 2017