Bøger / skønlitteratur / roman

Hemmeligheder alle vegne


Beskrivelse


Kunstnerisk billedfortælling om flirter, drinks og palmer - men også om hemmeligheder, kriser og længsler.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. feb. 2017

af

af

Cæcilie Hjorth Pedersen

d. 7. feb. 2017

Kunstnerisk billedfortælling om flirter, drinks og palmer - men også om hemmeligheder, kriser og længsler. For alle med interesse for stemningsmættede poetiske fortællinger og meget at læse mellem linjerne (og billederne).

Den grafiske roman "Hemmeligheder alle vegne" indledes af et fem-siders digt af Per Aage Brandt, hvorefter Maria Wandels grafiske tuschtegninger i samspil med elleve tekststykker eller såkaldte tilstande skrevet af Christel Wiinblad udgør midten og kernen af bogen, og endelig afslutter Christina Hesselholdt romanen med syv stykker prosa. Teksterne og billederne danner til sammen en kunstnerisk og poetisk fortælling om længsler og kærlighed i et univers af palmestrande og tropisk stemning. Bogen er den første udgivelse på forlaget Turbines nye litterære og kunstneriske imprint Artur.

Fascinerende og flot værk. Man kan bruge rigtig lang tid på at nyde de fine tegninger og tænke over bogens forskellige tekstfragmenter. En virkelig dragende læseoplevelse.

Værkets sammensætning af tekster og billeder er helt sin egen, og den fremstår næsten mere som et kunstværk end en grafisk roman. Tematisk og handlingsmæssigt har bogen fællestræk med bl.a. På træk af Kamilla Hega Holst, hvor palmestrande også danner baggrund for hovedpersonens krise, længsler og søgen efter kærlighed.


Berlingske tidende

d. 25. feb. 2017

af

af

Merete Reinholdt

d. 25. feb. 2017


Jyllands-posten

d. 19. mar. 2017

af

af

Tom Jørgensen

d. 19. mar. 2017


Weekendavisen

d. 10. feb. 2017

af

af

Lars Bukdahl

d. 10. feb. 2017


Information

d. 25. feb. 2017

af

af

Martin Bastkjær

d. 25. feb. 2017


Kunstmagasinet Janus

2017, nr. 4

af

af

Arne Mumgaard

2017, nr. 4