Bøger / faglitteratur / håndbøger

Hvad finder jeg i skoven


Beskrivelse


Skoven er fyldt med små dyr, der kryber, kravler og svirrer. Denne bog hjælper dig med at lære skovens små dyr at kende. For både nye og mere garvede naturinteresserede.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. maj 2023

af

af

Martin Jørgensen

d. 12. maj 2023

Skoven er fyldt med små dyr, der kryber, kravler og svirrer. Denne bog hjælper dig med at lære skovens små dyr at kende. For både nye og mere garvede naturinteresserede.

Ny udgave af de to bøger "Hvad finder jeg i skoven" og "Hvad finder jeg på stranden" med opdaterede artsbetegnelser og beskrivelser. De to bøger har tidligere optrådt hver for sig og præsenteres her samlet. For skovens vedkommende beskrives 580 smådyr og for stranden 358 dyr, planter, sten og fossiler. Her er ikke tale om en komplet naturbeskrivelse, men bogstavelig talt de ting, man kan være heldig at finde og få i hænderne på turen. Hver art præsenteres med en tegnet illustration først i bogen samt en tekstlig beskrivelse i bogens sidste del. Bag værket står Tommy Dybbro og Nikolaj Scharff, der begge står bag en række udgivelser indenfor biologi.

Et flot og grundigt værk, som virkelig kan løfte en naturtur fra nysgerrighed til ren viden. Illustrationerne er fremragende til artsgenkendelse og de korte artsbeskrivelser samt introduktionstekster formidler arterne klart og præcist. Hver for sig er de to bøger i en praktisk håndbogsstørrelse, der passer perfekt til turrygsækken.

Bøgerne er opdaterede udgaver af Hvad finder jeg i skovenHvad finder jeg på strandenStrandenSmå dyr i skoven og Hvad finder jeg på stranden. Stranden har færre arter og sigter mere mod sankning. Små dyr i skoven har stort set samme dækningsgradBøgerne er opdaterede udgaver af Hvad finder jeg i skoven og . Stranden har færre arter og sigter mere mod sankning. Små dyr i skoven har stort set samme dækningsgradBøgerne er opdaterede udgaver af Hvad finder jeg i skoven og Hvad finder jeg på stranden. har færre arter og sigter mere mod sankning. Små dyr i skoven har stort set samme dækningsgradBøgerne er opdaterede udgaver af Hvad finder jeg i skoven og Hvad finder jeg på stranden. Stranden har færre arter og sigter mere mod sankning. har stort set samme dækningsgrad.