Bøger / faglitteratur

Hvad forhindrer dig i at få det fantastisk


Beskrivelse


Hvordan bryder man med dårlige mønstre og frygt og får et fantastisk liv? En fin lille bog for alle med interesse for personlig udvikling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. dec. 2020

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 2. dec. 2020

Hvordan bryder man med dårlige mønstre og frygt og får et fantastisk liv? En fin lille bog for alle med interesse for personlig udvikling.

Forfatteren har brugt de sidste 10 år af sit liv til at afdække, hvorfor han ikke havde det fantastisk indeni på trods af at han havde alt hvad han kunne ønske sig. Noget de fleste sikkert kan relatere sig til i en travl hverdag, hvor den ene dag tager den anden. Formålet med bogen er at give indsigt i og viden om, hvordan personlig udvikling virker. Bogen bygger især på teorien bag NLP og handler især om, at personlig udvikling ikke er noget der sker alene, men noget man gør sammen med andre, idet det bl.a. handler om relationer, tillid og trivsel. Man lærer hvad personlig udvikling er og hvordan den foregår, i en kombination af teori og praksis. Der lægges op til refleksion, samt gives eksempler og svar på, hvilken retning og metoder man kan vælge at arbejde med.

En enkel, overskuelig og letlæst bog, der er til at komme igennem for de fleste. Bogen er skrevet i et lettilgængeligt sprog uden svære ord og lange indviklede sætninger. Forfatteren har mange gode eksempler med, der gør teorien lettere at forstå.

Der findes mange gode selvudviklingsbøger og valget af dem afhænger meget af personlighed og hvilke områder man især ønsker at arbejde med. I Personlig udvikling i teori og praksis får man en grundig indføring i psykologiske teorier, formidlet i almindeligt sprog med en blanding af teori, cases og øvelser.