Bøger / faglitteratur / opskrifter

Isbogen for ismaskineejeren


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Opskrifter på flere slags is, som kan fremstilles med ismaskine. Grundopskrifter på forskellige istyper som gelato, parfaitis, yoghurtis og sorbet samt en række opskrifter med råvarer som frugt, chokolade og kaffe samt mere specielle ingredienser som ingefær, hybenrose, grøn te m.fl.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juli 2008

af

af

Kirsten Katholm

d. 17. juli 2008

Meget anvendelig bog for alle moderne familier, der gerne vil servere en lækker hjemmelavet isdessert.

Bogen indeholder både praktiske vejledninger og opskrifter på flere slags is, som kan fremstilles med ismaskine. Den indledes med grundopskrifter på forskellige istyper som gelato, parfaitis, yoghurtis og sorbet. Dernæst følger en række opskrifter på is og forskelligt tilbehør med almindelige råvarer som frugt, chokolade og kaffe samt mere specielle ingredienser som ingefær, hybenrose, grøn te m.fl. I afsnittet "Vejen til den gode is" forklares få grundtrin og gives gode råd om ismaskinen, dybfrysning og servering. Bogen sluttes af med et register og er illustreret med sort/hvide- og farvefotografier.

Der findes opskrifter om fremstilling af isdesserter i mange bøger, men dette er den første bog, der fokuserer på fremstilling af is på en ismaskine.

Med en enkel opbygning, grundige forklaringer og inspirerende opskrifter er det en bog også for begyndere om at fremstille hjemmelavet is med en ismaskine.