Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Jagten på den talende hund


Beskrivelse


Krimi. Kurt og Mikkel går i 6. klasse og tjener styrtende med penge ved at kidnappe folks kæledyr. Da de stjæler en talende hund fra en indisk mafiaboss, får de både lejemordere og den smukke dyreven, Ellen på nakken.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. feb. 2015

af

af

Maria Sjøblom

d. 16. feb. 2015

Hæsblæsende og sjov krimi for især drenge mellem 9 og 12 år. Her er alt fra en rig indisk mafiaboss, en værdifuld talende hund, masser af lommepenge til vennerne Kurt og Mikkel, action og så lige en hårdtslående, sød pige.

Kurt og Mikkel går i 6. klasse og skaffer sig lommepenge ved at kidnappe kæledyr og kræve løsepenge for dem. Da en rig indisk dreng starter i deres klasse finder de ud af, at han har en talende hund, som de vil stjæle. Men hunden snører de to venner, Kurt bliver forelsket i den smukke dyreven, Ellen og inden længe har det hele udviklet sig til en dramatisk redningsaktion. Her er pistoler og knivtrusler, masser af slik og en lille smule dårlig samvittighed. De danske forfattere står bag andre kendte børnebøger bl.a. serien "Vild-bøgerne" og den Orlapris-nominerede Zombier kysser klamt!. Forsiden er holdt i afdæmpede farver og man er ikke i tvivl om, at det er en krimi.

Handlingen er vanvittig og overdrevet, hvilket kun gør historien sjov og virkeligt spændende. Her er god underholdning og action fra start til slut.

Bogen er en nutidig børnekrimi, som er på niveau med klassikeren Casanova af Bjarne Reuter.


litteratursiden.dk

d. 1. dec. 2015

af

af

Litteratursiden

d. 1. dec. 2015

Man skal ret langt ind i den her historie, før den begynder at blive sjov og spændende. Men hvis man holder ud, er den det hele værd! Af Jim Højberg Historien er om de to drenge Kurt og Mikkel, der ki...


Weekendavisen

d. 1. apr. 2015

af

af

Stine Reinholdt Hansen

d. 1. apr. 2015