Bøger / faglitteratur / erindringer

Jagtet af dragen, reddet af lammet


Beskrivelse


Kristen dramadokumentar om en ung mands dramatiske deroute ud i narkomisbrug og international kriminalitet. Hans pågribelse, retssag, fængselsophold og omvendelse til et liv i troen på Gud.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Ellen Lind Jensen

2007

Tredje udspil i forlagsserien Livsberetninger, som kan betegnes som kristen dokudrama. Det dramadokumentariske aspekt er lige så stærkt betonet som det kristne. Og bogen kan godt formidles til læsere af serien Virkelighedens verden.

Med hjælp fra ghostwriter Martin Saunders fortæller Brian Morris om sit liv som narkoman og kriminel. En hård barndom ligger til grund for hans misbrug og kriminelle karriere. Religiøsiteten ligger dog i ham som en indre klangbund. Fx beder han om at måtte møde en kvinde at dele sit liv med. Hun kommer, er misbruger som han, og sammen får de Sonny Ray. Under en dramatisk razzia pågribes han af politiet og kan se frem til retssag og en hård fængselsdom. Ægteskabet og kontakten med sønnen ryger sig en tur. Men fængselsopholdet byder på nye muligheder for Brian : omvendelse, uddannelse og et liv uden stoffer. Bogen foregår i Holland og England.

Anskaffes og anvendes på linje med seriens 2 øvrige titler Vilddyr og Uønsket, begge 2005.

Kristen dramadokumentar om en ung mands dramatiske deroute ud i narkomisbrug og international kriminalitet. Hans pågribelse, retssag, fængselsophold og omvendelse til et liv i troen på Gud. Beretningen er lagt i munden på Brian, men skrevet at en professionel ghostwriter, der ved, hvordan sådan en historie skal skæres.Informationer og udgaver