Bøger / faglitteratur til børn / barndomserindringer

Oliver Louai - søn af Sandberg


Beskrivelse


Oliver Louai (f. 1999) fortæller om, hvordan det er at være søn af en af Danmarks mest berømte og berygtede rockere, Brian Sandberg (f. 1966) - på godt og ondt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2018

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 25. sep. 2018

Førstehåndsberetning om hvordan det er at være søn af en af Danmarks mest berømte og berygtede rockere, Brian Sandberg. Til interesserede i rockere og deres familie.

Livet som søn af en af Danmarks mest berygtede rockere, Brian Sandberg, er ikke ligefrem nemt. I denne bog af Ken B. Rasmussen fortæller Oliver Louai, søn af Brian Sandberg, sin historie. I bogen fortæller Louai om de fordele og ulemper der er ved at have en far, der mest er kendt for at være medlem af en rockerbande. Louai er på mange måder glad for de oplevelser han deler med sin far, men fortæller også om de ulemper det giver, når man skal ud ud leve sit eget liv, og ikke bare vil være kendt som Brian Sandbergs søn. Bogen er illustreret.

Rasmussens bog om Oliver Louai er en let læst bog, der giver et indtryk af et liv i skyggen af en berømt far. Bogen er mestendels beskrivelser af situationer fra Louais liv, hvor hans far har spillet en rolle på godt og ondt. Helt ind under huden på Louai kommer man dog ikke.

Bogen kan anbefales til dem, der har læst om Brian Sandberg i Exit SandbergMørkets stemmeGangster - Brian Sandberg, Mørkets stemme og Gangster - Brian SandbergBogen kan anbefales til dem, der har læst om Brian Sandberg i Exit Sandberg, og Gangster - Brian SandbergBogen kan anbefales til dem, der har læst om Brian Sandberg i Exit Sandberg, Mørkets stemme og .