Bøger / skønlitteratur / roman

Jamaica Lane


Beskrivelse


26-årige Olivia Holloway er udadvendt og selvsikker - bare ikke, når det kommer til fyre. Hun får sin bedste ven Nate til at lære sig at score og flirte, da hun har forelsket sig hovedkulds i Benjamin. Men hvem vil hun egentlig have?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. juni 2017

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 16. juni 2017

Olivia får sin bedste ven Nate til at lære sig at score og flirte, da hun har forelsket sig hovedkulds i Benjamin. Men hvem vil hun egentlig have? Primært for kvinder og dem, der holder af erotiske romaner.

26-årige Olivia Holloway arbejder som bibliotekar på universitetet. Hun er udadvendt og selvsikker - bare ikke når det kommer til fyre. Hun møder ofte søde fyre på sit arbejde, men hun kan ikke tale til dem. Det bliver et problem, da hun forelsker sig i Benjamin, som hun møder på sit arbejde. Den eneste fyr hun kan tale med er hendes bedste ven, playeren Nate. Så hun beder ham om at lære sig at flirte og tale med fyre. Men i takt med at Nate lærer hende mere og mere og undervisningen nærmer sig soveværelset, bliver Olivia mere og mere usikker. For hvem er det hun egentlig vil have? Nate eller Benjamin? Men vil Nate overhovedet have hende, som andet end en ven? Forfatteren har tidligere udgivet London RoadDublin Street og Dublin street26-årige Olivia Holloway arbejder som bibliotekar på universitetet. Hun er udadvendt og selvsikker - bare ikke når det kommer til fyre. Hun møder ofte søde fyre på sit arbejde, men hun kan ikke tale til dem. Det bliver et problem, da hun forelsker sig i Benjamin, som hun møder på sit arbejde. Den eneste fyr hun kan tale med er hendes bedste ven, playeren Nate. Så hun beder ham om at lære sig at flirte og tale med fyre. Men i takt med at Nate lærer hende mere og mere og undervisningen nærmer sig soveværelset, bliver Olivia mere og mere usikker. For hvem er det hun egentlig vil have? Nate eller Benjamin? Men vil Nate overhovedet have hende, som andet end en ven? Forfatteren har tidligere udgivet London Road og Dublin street.

En letslugt roman, der indeholder både kærlighed, drama og erotiske scener. Persongalleriet er varmt og kærligt og de erotiske scener er godt skrevet.

Der er de senere år udgivet mange kærlighedsromaner med en erotisk tone. Blandt andet kan nævnes Maya Banks' Pas på mig.