Bøger / faglitteratur / kogebøger

Jamie Olivers favoritter : forkæl familie og venner med comfort food


Beskrivelse


Fokus på mad, der smager godt og er lækkert efter en lang dag på arbejdet, også kaldet comfort food. Indeholder Olivers favoritopskrifter fra forskellige lande fx Frankrig og Italien, men også asiatiske retter er der plads til.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. nov. 2014

af

af

Camilla Sejerøe

d. 3. nov. 2014

Her får du virkelig Jamie Oliver for fuld skrue. Ikke bare får du alle hans favorit-retter, de er også helt præcise - det skal være de tomater og dén ost. Men så får også den uøvede kok fantastiske comfort food.

Som altid et stor format fra Jamie Oliver. Bogens omslag er holdt i en farve, der ligger et sted mellem orange og pink, og den er gennemgående, også i dele af teksten. Der er 7 afsnit, og fokus ligger på mad, der smager godt og er lækkert efter en lang dag på arbejde, også kaldet comfort food. Her er mad fra mange lande fx Frankrig og Italien, men også asiatiske retter er der plads til.

Her svigter udgiver lidt sit materiale. Indholdet er fint, lidt rodet måske. Men bogen er til dels sat med pink/orange bogstaver, og det er svært at læse. Enkelte steder er det omvendt, her er siden pink/orange og skriften sat med hvid, det hjælper ikke. Bogen er fyldt med vignetter i samme farve, og de gør det svært at se, hvornår der er tale om et afsnit, og hvornår der bare er tale om en ret, der bare skal fremhæves.

Nigella Lawson har også gjort en del i comfort food, og de to bøger kan minde lidt om hinanden. Jamie skiller sig ud ved at være meget mere grundig, næsten pillen med råvarerne. VI har flere bøger fra ham over de seneste år, sidst Spar med Jamie.