Bøger / faglitteratur / erindringer

Jeg dør kun én gang


Beskrivelse


Frisøren, makeup-artisten Dennis Knudsens (f. 1963) personlige beretning om sin opvækst, sit arbejde med danske og internationale superstjerner og om sit turbulente privatliv.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2013

af

af

Henrik H Pedersen

d. 27. sep. 2013

Til biografi-læsere om primært danske kendisser og personligheder indenfor underholdningsbranchen. Bogen kan også formidles til dem som har læst Morten Wagners Datingkongen, 2013, Velkommen på forsiden af Robert Hansen, 2009 og Ingemanns Land af Peter Ingemann ,2010.

Bogen er lavet i samarbejde med Dennis Drejer og skildrer frisøren Dennis Knudsens 50-årige liv. Her er primært tale om en kendis biografi med mange fotos med Dennis Knudsen sammen med andre kendte personer indenfor underholdningsbranchen, bl.a. er indeholdt en større fotoreportage fra Dennis Knudsens 50-årige fødselsdag foruden gæstelisten. Desuden også en del fotos sammen med berømte skuespillere, da Dennis Knudsen er make-up artist, med priser til følge, på flere anerkendte film. Ellers er bogen også en moderne biografi skrevet i tidens jargon og kontekst med slagkraftige og bekendende one liners som titlen også antyder. Her fortælles alt, som der står på bogens bagside og herunder også om familiens skyggesider. Forsiden er lavet i tidens stil med et kraftigt close-up af Dennis Knudsen.

Bogen kan minde om et sammensurium af mange moderne bekendende biografier, men nærliggende sammenligninger er Robert Hansens Velkommen på forsiden, 2009 og den nye Datingkongen af Morten Wagner.

Lækkerbisken for læsere af kendisser og bekendelser, let læst og måske hurtig glemt. Tror dog på mange yngre voksne læsere til bogen og måske brugere, som ikke læser så ofte.


Politiken

d. 2. nov. 2013

af

af

Mikkel Bruun Zangenberg

d. 2. nov. 2013