Bøger / faglitteratur / erindringer

Jeg kan, jeg vil, jeg gør det : om drømme, mål, motivation, stærk mentalitet, kærlighed - livet og om at løbe til Paris


Beskrivelse


I 2013 blev forfatteren (f. 1972) kendt for at løbe 366 maratonløb på 365 dage, på trods af sin sklerose diagnose. Her fortæller hun om tiden derefter, herunder sin løbetur til Paris og de personlige op- og nedture der var en del af turen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. aug. 2018

af

af

Louise Hede Jessen

d. 29. aug. 2018

Få mennesker har så konsekvent en positiv livsindstilling som maratonløberen Aneste Fredskov, og hun deler gerne ud af sine tanker og mantraer til et liv med at fuldføre det man sætter sig for. For læsere der har interesse i maratonløb og selvbiografier.

I 2013 blev Aneste Fredskov (tidl. Annette Fredskov) kendt som kvinden der løb 366 maratonløb på 365 dage, på trods af sin sklerose diagnose. Om denne oplevelse skrev hun Maratonkvinden. I nærværende bog fortæller Aneste om livet efter 366/365, som bl.a. inkluderer at løbe fra Danmark til Paris, for at følge Team Rynkebys cykeltur. Aneste fortæller både om op- og nedture på turen til Paris, og i sit personlige liv.

En personlig historie, der ender med at blive for langtrukken med beskrivelserne af hver daglig maratontur fra Danmark til Paris. Samtidig indeholder den også meget transskribering af videooptagelser og tv-optrædender. Fredskovs optimisme og positive syn på verden og kroppens formåen vil dog tiltrække og inspirere læsere. Hvis man ønsker vejledning til hvordan man træner sig op til et maraton, er dette ikke bogen.

Om at løbe langt og længe findes med EkstremløberenLøb som elitenLøb langt. Om at træne sig op til et maratonløb findes med bl.a. Løb som eliten og Løb langtOm at løbe langt og længe findes med Ekstremløberen. Om at træne sig op til et maratonløb findes med bl.a. og Løb langtOm at løbe langt og længe findes med Ekstremløberen. Om at træne sig op til et maratonløb findes med bl.a. Løb som eliten og .