Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Jens og Liv - far på kur


Beskrivelse


Det er fredag. Jens og Liv vil købe slik. Far er med, men han vil ikke have noget slik for han er på slankekur. Far køber derfor tomater, gulerødder og bananer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. jan. 2019

af

af

Stine Bille

d. 25. jan. 2019

Det er fredag. Jens og Liv vil købe slik. Far er med, men han vil ikke have noget slik, for han er på slankekur. Far køber derfor tomater, gulerødder og bananer. For de 6-7-årige.

"Jens og Liv - far på kur" indgår i serien "Læs løs 3", som er lydrette bøger til begynderlæseren. Jens og Liv er i byen for at købe slik. De viser far deres slik, men han ser væk. Far er nemlig på slankekur, og går derfor over til grønthandleren for at købe frugt og grønsager. Da de kommer hjem, hygger Jens og Liv med slik og film. Far hygger med sunde sager og film, men da de to børn er kommet i seng, er det svært for far at holde sig væk fra slikket. Bogen har lettal 11.

Det er en både sød og sjov hverdagshistorie, som mange børn sikkert kan genkende. Illustrationerne er farverige og fulde af humor som tilfører bogen meget liv.

Der findes flere bøger om de to børn Jens og Liv fx Nytår hos Jens og LivJens og Liv ser på dyr og Jens og Liv ser på dyrDer findes flere bøger om de to børn Jens og Liv fx Nytår hos Jens og Liv og .