Bøger / faglitteratur / opskrifter

Kager & desserter


Beskrivelse


Indbydende kage- og dessertbog i god kvalitet fra den kendte blog Valdemarsro. For alle fans af bloggen og dessertelskende hjemmekonditorer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. sep. 2022

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 23. sep. 2022

Indbydende kage- og dessertbog i god kvalitet fra den kendte blog Valdemarsro. For alle fans af bloggen og dessertelskende hjemmekonditorer.

Bogen indeholder - udover intro og tips til bogen - kapitler med kager: cookies og andre småkager, muffins, skærekager, tærter, lagkager samt cheesecakes og moussekager. Desserterne er: mousse, fromage, og trifli, frugtgrød og suppe, crumble samt andre lækre desserter. Der er yderligere kapitler med is og med kagerester. Bagest i bogen er et register inddelt efter kapitel, et register inddelt efter råvarer samt et fyldigt alfabetisk register. Bogen er skrevet af bloggeren Ann-Christine Hellerup Brandt, der driver bloggen: https://www.valdemarsro.dk/.

En grundbog om kager og desserter med næsten alt fra det søde køkken. Gedigen og lækker bog med læsbar tekst og flotte fotos. Bogen er i samme stil som de andre kogebøger fra Valdemarsro.

Dette er den sjette kogebog fra Valdemarsro. Af nyere kage- og dessertbøger findes bl.a. Mummum (Søde favoritter), der både i stil og popularitet minder om nærværende bog, samt Maja Ambeck Vases bøger, fx Majas chokolade - tærter, der alle har samme flotte snit og udtrykMummum - søde favoritterMajas chokolade - tærterDette er den sjette kogebog fra Valdemarsro. Af nyere kage- og dessertbøger findes bl.a. Mummum (Søde favoritter), der både i stil og popularitet minder om nærværende bog, samt Maja Ambeck Vases bøger, fx , der alle har samme flotte snit og udtryk.