Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Karmaboy - kometen og den onde numsekløe


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


En komet er på vej for at udslette Skovlunde Bytorv, og selvom alle virker ligeglade, er byens nye superhelt Karmaboy fast besluttet på at redde det gamle torv.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. maj 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 5. maj 2015

En komet er på vej for at udslette Skovlunde Bytorv, og selvom alle virker ligeglade, er byens nye superhelt, Karmaboy, fast besluttet på at redde det gamle torv. For de 10-14-årige der kan lide sjove bøger.

Niller er en helt almindelig dreng som bor i Skovlunde. Han er søn af den lokale slagter og har gode minder om markedsdage på Bytorvet, men snart vil han kun have minderne, for en komet er på vej mod Skovlunde Bytorv for at udslette det. Nillers ven Tykke mener der skal en superhelt til, for at redde dem, og Niller beslutter sig for at blive superhelten Karmaboy. Som godt nok ikke har nogen superkræfter, men som er yderst velmenende og hjælpsom. Og måske er det rigtigt hvad Else fra Helsekostbutikken siger, at der ikke skal mere til at redde dagen end lidt god karma.

Jacob Riising beviser endnu en gang, at han er en ret sjov forfatter. Han har en god historie, med en masse skæve personligheder, og en feel-good slutning, en morsom bagsidetekst som passer godt til bogen og en helt fantastisk indledning som kun bliver bedre af hans overdrevne forbrug af fodnoter.

Bogen vil tale til dem der kan lide Stephan Pastis Timmy Taber - ingen er fejlfri og Manu Sareens serie om "Iqbal Farooq".


Jyllands-posten

d. 17. okt. 2015

af

af

Marie Theilmann

d. 17. okt. 2015


Berlingske tidende

d. 6. juni 2015

af

af

Kari Sønsthagen

d. 6. juni 2015


Børn & bøger

Årg. 68, nr. 6 (2015)

af

af

Kirsten Aggerholm

Årg. 68, nr. 6 (2015)