Bøger / faglitteratur

Kreativitetskommunikation : et strategisk innovationsværktøj


Beskrivelse


Om hvordan virksomheder kan arbejde målrettet og strategisk med kreativitet og kommunikation.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. aug. 2010

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 12. aug. 2010

Virksomhedsledere, der vil arbejde systematisk med at forløse den kreativitet, der findes blandt medarbejderne, får her et forslag til, hvordan man kan gribe sagen systematisk an.

Alle medarbejdere har et kreativt potentiale, som kan hjælpe virksomheden til at blive mere innovativ. Bogen præsenterer et ledelsesværktøj, som i fem trin fører fra den første erkendelse af behovet til den endelige evaluering af processen. Sproget er ligefremt og nemt at gå til, men brugen af værktøjet kræver en stram disciplin og opbakning i virksomheden. Forfatterne er begge relativt nyuddannede cand.merc.'er fra CBS. De har ingen ledererfaring selv, men refererer cases fra fem førende danske virksomheder, der alle har arbejdet systematisk med udvikling af medarbejdernes kreativitet. Bogen er lige relevant for offentlige som for private virksomheder.

Der findes mange bøger om kreativitet og kommunikation i ledelsesarbejdet. Bogen præsenterer en konkret model for innovation, men udmærker sig ikke entydigt i forhold til mange andre af de bøger, der præsenterer innovationsmodeller.

Udmærket, værktøjsorienteret bog som beskriver en model til udvikling af medarbejderes kreative potentiale som støtte til skabelsen af en innovativ virksomhed.


Politiken

d. 23. okt. 2010

af

af

Kresten Schultz Jørgensen

d. 23. okt. 2010


Børsen

d. 13. aug. 2010

af

d. 13. aug. 2010