Bøger / faglitteratur / vejledninger

Kunsten at være f*king ærlig


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Grundig håndbog i dating og forførelse, skrevet for mænd, men grundlæggende anvendelig for alle voksne, der har brug for at samle mod og skabe en strategi for, hvordan man får succes med at score en partner.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. juli 2022

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

d. 22. juli 2022

Grundig håndbog i dating og forførelse, skrevet for mænd, men grundlæggende anvendelig for alle voksne, der har brug for at samle mod og skabe en strategi for, hvordan man får succes med at score en partner.

Bogen henvender sig direkte til læseren, og går trinvist frem i forberedelserne til en vellykket scoring. Læseren bliver trænet i at styrke sin selvindsigt, fremtoning og tiltrækningsevne, at forstå og håndtere signaler og afvisninger, at forbedre sit flirteri og til sidst: optrapningen til forførelsens næste skridt. Der rundes af med en opsummering af grundprincipperne og en 5-trins handlingsplan.

Bogen er skrevet i et ligefremt sprog og der er rigtig mange gode råd i den samt enkelte kontroversielle, især i forhold til sex. Den modige kan jo forsøge sig med en replik som: "... du er glad for katte, skal jeg komme og lege med din mis?" Bogen kan afgjort både inspirere og provokere. Føler man sig usikker og uheldig med sin dating, kunne det nok være en overvejelse værd, at investere den fornødne tid og energi på bogens anvisninger til en strategisk og forandrende tilgang.

Datingens psykologiSådan får du en kæresteDating, desperation og selvudviklingKunsten at være f*cking ligegladAlt er f*cked, Sådan får du en kæreste og Dating, desperation og selvudvikling er også gode bud på bøger, der går mere grundigt til værks for at klæde ikke mindst mænd godt på til kærestejagten. Forfatteren har også skrevet Kunsten at være f@*cking ligeglad og Alt er f@*ckedDatingens psykologi, og Dating, desperation og selvudvikling er også gode bud på bøger, der går mere grundigt til værks for at klæde ikke mindst mænd godt på til kærestejagten. Forfatteren har også skrevet Kunsten at være f@*cking ligeglad og Alt er f@*ckedDatingens psykologi, Sådan får du en kæreste og er også gode bud på bøger, der går mere grundigt til værks for at klæde ikke mindst mænd godt på til kærestejagten. Forfatteren har også skrevet Kunsten at være f@*cking ligeglad og Alt er f@*ckedDatingens psykologi, Sådan får du en kæreste og Dating, desperation og selvudvikling er også gode bud på bøger, der går mere grundigt til værks for at klæde ikke mindst mænd godt på til kærestejagten. Forfatteren har også skrevet Kunsten at være f@*cking ligeglad og Alt er f@*ckedDatingens psykologi, Sådan får du en kæreste og Dating, desperation og selvudvikling er også gode bud på bøger, der går mere grundigt til værks for at klæde ikke mindst mænd godt på til kærestejagten. Forfatteren har også skrevet Kunsten at være f@*cking ligeglad og Alt er f@*cked.


Weekendavisen

d. 29. juli 2022

af

af

Anne Sophia Hermansen

d. 29. juli 2022