Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Lidt farve på drengen : strikket herretøj med farver og mønstre


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. nov. 2017

af

af

Camilla Sejerøe

d. 17. nov. 2017

Strikkebog til voksne drenge og piger, der tør lege med farver og har garn-glæde!.

Bogen indledes med lidt om mænd i strikke-historien, og lidt om de to forfattere og deres strikning. Dernæst er der 17 opskrifter på trøjer, huer, sjaler og veste til mænd, alle i stærke farver. Bagerst kilder. Bogen er trykt "bladrevenligt" - hvis du bladre den bagfra, kommer titlen på det strikkede først, dernæst opskriften. Alle opskrifter er illustreret med flere farvefotos, ofte af forfatterne i eget strik. Desuden diagrammer. En del teknikker er ikke forklaret, men nederst er der henvisning til hjælpevideoer. Koushihan Radhakrishnan er kendt fra den store strikkedyst, og har også været vært og foredragsholder til forskellige arrangementer. Koushihan Radhakrishnan og Kim Jepsen står også bag Koushi's butterflysKoushi's engle og Koushi's engleBogen indledes med lidt om mænd i strikke-historien, og lidt om de to forfattere og deres strikning. Dernæst er der 17 opskrifter på trøjer, huer, sjaler og veste til mænd, alle i stærke farver. Bagerst kilder. Bogen er trykt "bladrevenligt" - hvis du bladre den bagfra, kommer titlen på det strikkede først, dernæst opskriften. Alle opskrifter er illustreret med flere farvefotos, ofte af forfatterne i eget strik. Desuden diagrammer. En del teknikker er ikke forklaret, men nederst er der henvisning til hjælpevideoer. Koushihan Radhakrishnan er kendt fra den store strikkedyst, og har også været vært og foredragsholder til forskellige arrangementer. Koushihan Radhakrishnan og Kim Jepsen står også bag Koushi's butterflys og .

En skæg og farverig bog. Umiddelbart tvivlede jeg på, at jeg fik nogen af mine drenge i den type trøjer, men der er nu én i bestilling, så måske jeg tog fejl og mænd godt kan enes med farver?.

I 2016 kom Marianne Isagers DæxelHerre cool strikKun for mænd med mere traditionel, men dog mønstret, strik til mænd. Der er også Herre cool strik fra 2014 og Kun for mænd fra 2013I 2016 kom Marianne Isagers Dæxel med mere traditionel, men dog mønstret, strik til mænd. Der er også fra 2014 og Kun for mænd fra 2013I 2016 kom Marianne Isagers Dæxel med mere traditionel, men dog mønstret, strik til mænd. Der er også Herre cool strik fra 2014 og fra 2013.